Svar på 5 spørgsmål om Ty Coughlin og Reverse Funnel System

Blandt dem, der søger hjem forretningsmuligheder, er der en masse rygter om Ty Coughlin og Reverse Funnel System. Hvad præcis er en reverse funnel system, og der er Ty Coughlin? Læs videre for at finde ud af…

1. Hvad er Reverse Funnel System?

Reverse funnel system refererer til den måde, at udsigterne er accepteret i en specifik hjemmebaseret forretningsmulighed. I stedet for blot indsamle navne af udsigterne, hvoraf mange ikke kan være alvorligt med forretningsmuligheden, spørger en reverse funnel system udsigter til at betale et gebyr for at få yderligere oplysninger om salgsmuligheden. Gebyret er relativt lav – normalt omkring $50 – og tjener til at frasortere udsigter, der ikke er tilbøjelig til at følge op med forretningsmuligheden. Reverse funnel system er også kendt som en “finansieret forslag” eller “finansieret udsigten” system. Hvis du tilmelder dig for systemet og starte din egen virksomhed, får du generelt en betydelig procentdel af udsigten gebyrer, som betales gennem dine henvisninger.

2. Hvem er Ty Coughlin?

Ty Coughlin er den person, der har brugt og kodificeret Reverse Funnel System for at gøre det rentabelt for andre. Ifølge sin biografi, Ty Coughlin bor på Hawaii og arbejdede for et byggefirma før ejer sin egen virksomhed. Han havde også prøvet multi-level marketing, og til sidst kom med sin egen Internet-baseret system, der udnytter internetmarkedsføring og reklame. Hans system har vist sig for at være en køreplan for rigdomme for mange mennesker, da det har nogle variabler.

3. hvilke tiltag der er nødvendige?

Når en person er accepteret i programmet, har han eller hun til at tage høj konvertering reklamer udviklet af Ty Coughlin og derefter placere disse annoncer. Som fører start kommer, har personen til at besvare eventuelle spørgsmål, der ankommer via e-mail og deltage i en daglig konferenceopkald.

4. gør det koste penge for at starte virksomhed?

Alle virksomhedsejere investere penge for at lancere deres virksomheder, og Reverse Funnel System er ingen undtagelse. Men sammenlignet med andre forretningsmuligheder, som franchise der kan koste snesevis eller hundredvis af tusindvis af dollars, dette hjem business offeromkostninger omkring fem tusind dollars. Den person, der underskriver op er ansvarlig for at betale udsigten gebyr, samt udgifter til markedsføring og reklame branchen. Der er dog typisk, en pengene tilbage garanti. Hvis en person ikke er accepteret i virksomheden, refunderet deres udsigten gebyr.

5. Hvad er fordele ved at Reverse Funnel System?

Ifølge hjemmesiden Ty Coughlin, er der mange fordele. Der er et potentiale for at gøre 6 tal i 6 måneder, adgang til en gennemprøvet system, der kan producere syv forskellige indtægtsstrømme og business automation rådgivning. Systemet er derudover selvkopierende, så nye virksomhedsejere ikke behøver at have en masse viden om opbygning af hjemmesider eller internetmarkedsføring.

Leave a Reply

Your email address will not be published.