Sælge varer Online? Hvordan at sikre de ankommer sikkert

Når internettet først berygtet, hvem ville have troet, at nogen i Tokyo kunne købe en lysekrone fra nogen i Des Moines online?

I dag, med tilstrømningen af populære auktion sites som eBay, der har 48 millioner aktive brugere, folk er køber og sælger en bred vifte af ekstraordinære poster ikke findes i din lokale indkøbscenter.

Fra biler til designer sko til autografer memorabilia vide du aldrig, hvad du kan købe eller sælge på eBay, indtil du tage et kig for dig selv. I Arlington, Texas, en kvinde sælges en 7-foot-tall, 60-pund plast replika af Jar Jar Binks fra “Star Wars: Episode One – Phantom Menace.” Hun overtog den fra sin svoger, der vandt det i et supermarked contest. Det blev solgt på eBay til en Star Wars fan i Yakima, Washington, føje til mandens kæmpe legetøj collection.

Men sælger denne one-of-a-kind element er let i forhold til at regne ud, hvordan du vil få det leveret. Med henblik herpå, har en gensidigt fordelagtig Alliancen udviklet sig mellem online-auktion brugere og Pak Mail centre rundt om i landet.

Som populariteten af køber og sælger små, store, unikke, akavet og dyrebare varer online vokser, så gør behovet for professionel pakning og forsendelse tjenester for at hjælpe sælgeren få varerne til deres destination, som lovet og i ét stykke.

Da det var tid at skibet Jar Jar ud til sin nye ejer, for

forekomst, Pak Mail lavet en specialbygget træ shipping kasse og fandt det forretningsmæssige som sædvanlig. I virkeligheden, har Pak Mail leveret elementer som kirkens prædikestole, murphy-senge, golf remedier, fødselsdag kager, et kloakdæksel og endda en dinosaur æg.

Pak Mail Centre tilbyder en udvidet menu af tjenester, herunder speciale shipping, tremmekasser og brugerdefinerede emballage samt international shipping. De giver også anslåede forsendelsesomkostninger for de fleste varer, som giver mulighed for en online sælger at vide før tid hvor meget for at faktor til forsendelse før notering en vare til auktion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.