En Guide til krybekælder isolering

Krybekælder isolering holder dit hus varmere om vinteren. Isolerende under køkkengulvet hjælper med at forhindre kolde fødder i morgen. En ekstra fordel er en lavere regning til opvarmning dit hjem. Metode og materialer, der anvendes afhænger af opførelsen af rummet og hvis det er ventileret. Det er ikke svært at installere isolering. I de fleste tilfælde, for en boligejer med en lille viden, er dette en god DIY job. Den typiske plads kan være isoleret over en weekend.
Typer af krybekælder isolering
Flere materialer kan anvendes til isolering af din krybekælder. Typiske materialer er glasfiber, træ fibre, skum og papirfibre. Isolerende materialer kommer i tæppe form, stive plader eller løs. Den type du vælger vil afhænge af, om du isolerende udvendige vægge eller under gulvet i dit hjem.
Uanset det anvendte materiale er begrebet grundlæggende det samme. De isolerende materialer fungerer som tæpper på din seng på en kold nat. Tæpper fælde luft nær kilde til varme og forhindre den varme luft fra at flygte. Varme udstråler normalt ud og væk fra sin kilde. Isolerende materialer forhindre dette i at ske.
Produkter er bedømt baseret på deres effektivitet. Mere effektive isolerende materialer vil være dyrere. Rating er kendt som R-værdien, som står for flow modstand. Jo højere rating, jo mere energi effektive produktet. Generelt finder du denne information på pakken. Hvis det ikke er der, Spørg sælgeren.
Hvor skal der installeres krybekælder isolering
Der er generelt to valgmuligheder for isolere en krybekælder. Du kan enten isolere de udvendige vægge af rummet eller loftet i krybekælder under gulvet i dit hjem. En vigtigste overvejelse at beslutte er, om pladsen er ventileret. Du bør kun isolere væggene i en unventilated krybekælder.
I de fleste tilfælde er det bedre at isolere den udvendige vægge. De typisk anvendte materiale er glasfiber batt. Dette skal være skåret til at passe i væggen fra toppen, helt ned og udvidelse på jorden et par fødder. Du skal måske tillægger væggen træ strimler og Hæft isolering på træ. En anden mulighed er at søm i træ på toppen af muren og drapere isolering.
Når du isolere den udvendige vægge, du har brug at sætte en dampspærre på jorden. Dette vil forhindre fugt fra siver fra jorden ind i din krybekælder. Denne fugt kan forårsage meldug at vokse i rummet. De udvendige vægge bør kun være isoleret, hvis rummet forbliver tørt hele året. Bør der ingen ventilation på ydersiden og enhver ventilation skal spærres.
Hvis din krybekælder er udluftes, skal du isolere under gulvet. Når du gør dette, skal du sørge for at isolere nogen vand rør og kabelkanaler i rummet. Hvis du ikke gør dette, kan dine rør fryse og brast i vinteren. Flere materialer terrassebrædder kan bruges til dette job. Du kan bruge unfaced batts eller glasfiber med en folie dampspærre hvis fugt er et problem. Reflekterende materialer er tilgængelige og er fremragende til at holde gulvet varme om vinteren.
Isolerende gulvet kan også mindske støjniveau i dit hjem. Det fungerer som en lydisolering materiale. Dette resulterer i mindre støj, når børnene løber på tværs af tæppet eller klinkegulv.
Når du arbejder med alle typer af materialer, er sikkerhed vigtig. Bære altid lange ærmer og bukser, som glasfiber og andre materialer er irriterende for huden. Bære handsker på hænderne. Der kræves også en støv maske og øjet beskyttelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.