Bleskift

Diapering en baby er en nødvendighed, men for at se på det som en daglig akkord sandsynligvis ville berøve en af magi mellem værge og barn på skiftende tid. Det er faktisk en speciel tid for overordnede og underordnede. Overordnet føles den intime handling diapering er en udstilling af kærlighed og hengivenhed. For et barn bringer ble skiftende tid kærlighed, tryghed og sikkerhed.
Med den rigtige rækkefølge af diapering barnet nyder og oplevelser grundlæggende sundhed og sikkerhed. Forældrene får også i den rigtige rytme med barnet. Generelt, det hjælper i barnets vækst, som langsomt og støt et barn lærer at være uafhængige.

Diapering bør være et pædagogisk redskab, som kan bruges med succes til at hjælpe børn med at lære at være hygiejnisk. Det kan også være det første skridt til toilet uddannelse. Desuden, med tidens gang, børn ofte lære at være mere ansvarlig, gør den ble skiftende sig selv uden indblanding fra deres forældre.

I et ord, hjælper ble skiftende børn være bevidste om, deres organer. Forældre bør opmuntre deres børn til aktivt at deltage i ble skiftende gør det en sjov-tid til at nyde.

Man skal være forsigtig med bleer, som de skal være skinnende ren og tør. Stofbleer overfladen kan være lidt forhøjet, men du skal være omhyggelig med ikke at efterlade barnet alene på det. Talkum pulver, bør som hovedregel undgås. Ukendt ingredienser i dem kan forårsage uønskede irritation på buddet huden af en baby. Altid vaske hænder og sørg for, at du rengør barnets genitale områder godt når bleskift.

Leave a Reply

Your email address will not be published.